Zoeken

Eindejaarsactie Warner: The Flight Attendant & The Staircase

Eindejaarsactie Warner: The Flight Attendant & The Staircase
Eindejaarsactie Warner: The Flight Attendant & The Staircase

Kerstmis is misschien net voorbij, maar toch heeft de kerstman in naam van Warner HV nog enkele fijne cadeaus achtergelaten onder onze pas afgebroken boom. Twee series om het jaar uitstekend mee in te zetten kortom.

Eerst en vooral is er de verzamelbox van de eerste twee seizoenen van ‘The Flight Attendant’. In deze duistere, komische thriller, gebaseerd op de roman van Chris Bohjalian, speelt Kaley Cuoco Cassie Bowden, een aan alcoholverslaafde stewardess die de hele wereld over vliegt met haar zorgeloze ‘wie doet me wat’-houding. Haar glamoureuze wereldje wordt finaal op de kop gezet wanneer ze wakker wordt naast een dode man, en geen flauw idee heeft wat er is gebeurd. In seizoen twee zweert Cassie Bowden de alcohol af en maakt een nieuwe start in Los Angeles terwijl ze in haar vrije tijd bijklust als informant voor de CIA.

En dan is er ook nog de miniserie ‘The Staircase’, gebaseerd op de slepende rechtszaak tegen schrijver en oorlogsveteraan Michael Peterson die verdacht wordt van moord als zijn vrouw Kathleen overlijdt na een val van de trap. Deze aangrijpende dramaserie, die meerdere perspectieven en tijdlijnen met elkaar verbindt, verkent het ongrijpbare karakter van de waarheid en is tegelijkertijd een intiem portret van het verdriet van een gezin. Met Colin Firth in de hoofdrol.

Wij geven van beide reeksen enkele boxen weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

De vraag: Geen vraag deze keer, maar wel graag even aangeven in welke serie u de meeste interesse heeft!

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Warner HV
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Eindejaarsactie Warner: The Flight Attendant & The Staircase prijsvraag afbeelding 1 Eindejaarsactie Warner: The Flight Attendant & The Staircase prijsvraag afbeelding 2